Jump to content

Recommended Posts

Hi - Congratulations. Your Beta program stopped a Ransomware attach yesterday.

I run a Windows 10 Pro system on a modern PC.

 

But it is now crippled and will not start.  Error message is:

    "Unable to connect to service".

 

Reinstalled it a few times.  Also deleted the Ransomware folder (with a bit of

effort) and reinstalled it again.

Nothing works - it will not start.

 

I really want to run your program.  Can you help?

Thanks.

Edited by AdvancedSetup
removed personal details
Link to post
Share on other sites

Hello jwyman1 and :welcome:

I recommend following the advice from the topic: Available Assistance for Possibly Infected Computers and have one of the Malware Removal Experts assist you with your issue.

If, as recommended, you do open a topic in Malware Removal Help, please make reference to this thread.

If you would like to get off to a very fast start, the Malware Removal Experts would appreciate it if you would also attach (not copy/paste) both the FRST.txt and the Addition.txt output diagnostic reports from only Log Set 1 into your new topic. Please do not tick, nor untick, any pre-configured FRST categories.

Thank you.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.