Jump to content

Protection disabled at random


datapod
 Share

Recommended Posts

I started a new topic as this seems to be a different issue than the topic I started previously.

 

( https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/179117-protection-disabled-at-startup/ )

 

I left my computer on over night (which I rarely do) and found Malwarebytes Anti-Ransomware Beta protection disabled in the morning.

 

Please note The computer does NOT enter any form of sleep stage. I have the monitors set to shut down after two hours but that is all.

 

Again there is no visible indication that protection is disabled and I would not have known had I not opened the programs GUI specifically to check. As disabled protection seems to be more than an isolated problem in this BETA may I suggest that priority be given to providing such indicators in the next build.

 

Thank You

 

logs attached

Malwarebytes Anti-Ransomware.zip

MBAMServicelogs.zip

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.