Jump to content

Need help with a Trojan, at a total loss. - Trojan.Multi.GenAutorunTask.a


Mattyz
 Share

Recommended Posts

Hello.

 

I'd like some advice on a situation which I'm, at a total loss with.

 

Recently out of no where I started getting random popups when ever I visited random websites while using chrome. My Kaspersky Anti virus didn't find anything so I downloaded Malwarebytes. After the initial full scan it did find quite a number of problems which were fixed. But after the pc restart MalwareBytes kept blocking outgoing I.P addressees constantly.

 

I have downloaded HitmanPro, adwcleaner, rkill, the malwarebytes rootkit scan. Nada. Nothing is found.

 

I no longer get random popups to websites but I do sometimes get some random tab opened when I'm browsing the internet and its blank.

 

The Kaspersky Rootkit scan finds the " Trojan.Multi.GenAutorunTask.a "   which in the location : System memory.

 

When it is found, Kaspersky allows me to 'disinfect and restart the computer' which I do. But then as the computer starts to close everything down an error tab pops up.

 

---------------------------------------------------------------------------------

rundll32.exe -Bad Image

 

C:\Windows\SYSTEM32\wow64.dll is either not designed to run on Windows or it contains an error. Try installing the program again using the original installation media or contact your system administrator or a software vendor for support.

 

-----------------------------------------------------------------------------------

 

then when i click "ok"

 

another error pops up

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------

 

NvBackend.exe - Bad Image

 

C:\Windows\system32\nvapi.dll is either not designed to run on Windows or it contains an error. Try installing the program again using the original installation media or contact your system administrator or a software vendor for support.

 

---------------------------------------------------------------------------------

 

and when I press "ok"  these two error keep poping up few dozen times while I spam ok and the pc restarts.

 

After the restart the pc is 'clean' and kaspersky cannot find anything. Until later on or the next day the Trojan.Multi.GenAutorunTask.a pops up again.

 

 

 

 

And on another note I'm not sure if it is related but I bought today the full version of MalwareBytes, and when I try to activate it it says I need to be connected to the internet to do so. ( I have double checked that my date is indeed correct on the pc)

 

Thank you for your time.

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to post
Share on other sites

Hello,

    

 

They call me TwinHeadedEagle around here, and I'll try to help your with your issue.

 

     

    

Before we start please read and note the following:

  • We're primarily oriented on malware removal here, so you must know that some issues just cannot be solved and you must be prepared for this. Some tools we use here will remove your browser search history, so backup your important links and all the files whose loss is unacceptable.
  • Limit your internet access to posting here, some infections just wait to steal typed-in passwords.
  • Please be patient. I know it is frustrating when your PC isn't working properly, but malware removal takes time. Keep in mind that private life gets in the way too. Note that we may live in totally different time zones, what may cause some delays between answers.
  • Don't run any scripts or tools on your own, unsupervised usage may cause more harm than good.
  • Do not paste the logs in your posts, attachments make my work easier. There is a More reply options button, that gives you Upload Files option below which you can use to attach your reports. Always attach reports from all tools.
  • Always execute my instructions in given order. If for some reason you cannot completely follow one instruction, inform me about that.
  • Do not ask for help for your business PC. Companies are making revenue via computers, so it is good thing to pay someone to repair it.
  • If I don't hear from you within 3 days from this initial or any subsequent post, then this thread will be closed.
:excl: I can't foresee everything, so if anything not covered in my instructions happens, please stop and inform me!

:excl: There are no silly questions. Never be afraid to ask if in doubt!

 

 

 

  warning.gif Rules and policies

 

We won't support any piracy.

That being told, if any evidence of illegal OS, software, cracks/keygens or any other will be revealed, any further assistance will be suspended. If you are aware that there is this kind of stuff on your machine, remove it before proceeding!

The same applies to any use of P2P software: uTorrent, BitTorrent, Vuze, Kazaa, Ares... We don't provide any help for P2P, except for their removal. All P2P software has to be uninstalled or at least fully disabled before proceeding!

 

Failure to follow these guidelines will result with closing your topic and withdrawning any assistance.

 

 


Please download Farbar Recovery Scan Tool and save it to your desktop.

Note: You need to run the version compatibale with your system. If you are not sure which version applies to your system download both of them and try to run them.

Only one of them will run on your system, that will be the right version.

  • Double-click to run it. When the tool opens click Yes to disclaimer.
  • Press Scan button.
  • It will make a log (FRST.txt) in the same directory the tool is run. Please attach it to your reply.
  • The first time the tool is run, it makes also another log (Addition.txt). Please attach it to your reply.
Link to post
Share on other sites

  • Root Admin

Task: {CB7B94F7-CC91-4177-83C3-CC42D0C6DC74} - System32\Tasks\{36307C2D-8022-4F3D-9373-36E66065F6F5} => pcalua.exe -a "X:\Downloads\movies\Call of Duty World at War multiplayer + singleplayer ^^nosTEAM^^\COD-WAW full game.part1.exe" -d "X:\Downloads\movies\Call of Duty World at War multiplayer + singleplayer ^^nosTEAM^^"

Task: {331E8E37-3CBC-412B-BB7F-E90C68AB1EF0} - System32\Tasks\{19D54BF1-C7F0-4D27-B097-F90164E86060} => pcalua.exe -a "X:\Downloads\action\Mirillis Action! 1.6.1 Record everything (Patch-KHG) [ChingLiu]\action_1_6_1_setup.exe" -d "X:\Downloads\action\Mirillis Action! 1.6.1 Record everything (Patch-KHG) [ChingLiu]"

This topic will now be closed due to evidence of cracked or pirated software on this system.

Piracy Policy

Link to post
Share on other sites

Not sure if I'm suppose to reply here or but here goes.

 

One of the drives that was part of the system was part of the family computer, I have got rid of as much as as I could find and disconnected the drive as per request. If anything else found please let me know as I want to get rid of them, as it would make sense all of these problems may have risen in the first place due to them.

 

These are the re scanned files.

 

Thank you for your help.

 

 

FRST.txt

Addition.txt

Link to post
Share on other sites

FRST.gif Fix with Farbar Recovery Scan Tool

icon_exclaim.gif This fix was created for this user for use on that particular machine. icon_exclaim.gif

icon_exclaim.gif Running it on another one may cause damage and render the system unstable. icon_exclaim.gif

Download attached fixlist.txt file and save it to the Desktop:

Both files, FRST and fixlist.txt have to be in the same location or the fix will not work!

  • Right-click on FRST.gif icon and select RunAsAdmin.jpg Run as Administrator to start the tool.

    (XP users click run after receipt of Windows Security Warning - Open File).

  • Press the Fix button just once and wait.
  • If for some reason the tool needs a restart, please make sure you let the system restart normally. After that let the tool complete its run.
  • When finished FRST will generate a log on the Desktop, called Fixlog.txt.
Please upload it to your reply.

fixlist.txt

Link to post
Share on other sites

The Kaspersky seems to not find anything, but trying to activate the premium license of malwarebytes still brings up the error saying I must be connected to the internet. I have checked the date and time and it seems to be in check. I looked around the forums but not sure what the problem is.

Link to post
Share on other sites

  • Root Admin

Glad we could help. :)

If you need this topic reopened, please send a Private Message to any one of the moderating team members. Please include a link to this thread with your request. This applies only to the originator of this thread.

Other members who need assistance please start your own topic in a new thread. Thanks!

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.