Jump to content
phon

Startup issues on all Windows 7 pc's after client push install

Recommended Posts

Good day

 

We've recently purchased Malwarebytes end-point security and started installing Malwarebytes on 2 Windows 10 pc's (no issues), 5 Windows 8 pc's (2 startup issues) and the the rest (about 40) Windows 7 Professional 32bit pc's - all of them with startup issues.

 

When the users switch on their pc's in the morning they can either not click on OK after entering their password (the mouse move) or the get a black screen after loggin in.  We have to unplug the pc's or switch it of for about 15 seconds and try again every morning.

 

We now stopped installing Malwarebytes on the rest of our pc's as we've noticed that all the pc's that Malwarebytes get installed on the previous day, will have startup issues the next morning.

 

We install Malwarebytes from the Management console, using the client push install option.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welcome to the forum and thanks for posting.

 

Please start one of those PCs in safe mode and scan it with Malwarebytes Anti-Malware to see if any malware is present.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.