Jump to content

Windows 10 compatibility


eduscorio
 Share

Recommended Posts

I've recently bought MBAE Premium in my Laptopplatfor: Windows10/Edge. The program (MBAE) is download and installed, showing it's icons on desktop. But never starts ! It tryes to automaticalli start but an error message indicated that his process was stopped. In the Microsoft Platform, I tested the program and guess what: "Program Incompatible". Is it possible a refund of my order ?

Link to post
Share on other sites

Hi

I'm  sure there will be further comments however it is true that many users with W10 installed also have MBAE installed and functioning properly.

Have said that , there are however issues with MS EDGE and MBAE that are being experienced by users and being investigated.

Just my  2 cents worth :)

Link to post
Share on other sites

  • Staff

Hi eduscorio welcome to the forum and thanks for posting.

 

First of all, you can get a refund at any time. Simply contact Support and they will process it for you.

https://support.malwarebytes.org/?b_id=6400

 

In the meantime feel free to try the following, as the error you are seeing might be due to a corrupt upgrade:

 

1- Reboot

2- Uninstall MBAE from Control Panel

3- Reboot again

4- Download and re-install MBAE from https://downloads.malwarebytes.org/file/mbae

Link to post
Share on other sites

I needed to add an additional step #5 to the above.

 

5- Reboot Again.

 

Comments:  After I completed number 4, I could not start MBAE.  At least when I tried, it did not appear.    I then rebooted and my MBAE did appear and the additional shield that I added (MicrosolftEdge*.exe) worked.    However, it appears that it is not starting my Malwarebytes Anti-Malware now.

Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Not sure if this is the same issue.  Have Mal Anit-Malware Premium in three PCs.  Win 7 working fine; Win 8 working fine.  PC changed from 7 to 10 MWB has issue.  After upgrade to 10 I boot PC and if I run MWB all is fine.  If I use PC for normal work and then try to run MWB, click it to open and see the MWB window fly off the screen.  Reboot and same happens.  Delete MWB and reinstall it works perfect.  After several uses, MWB window again does not open on screen and have to delete and reinstall again.  All PCs running on same version, same license, prob only with Win 10.  Any ideas? Thanks folks.

Link to post
Share on other sites

Hello and :welcome: :

 

Not sure if this is the same issue.  Have Mal Anit-Malware Premium in three PCs.  Win 7 working fine; Win 8 working fine.  PC changed from 7 to 10 MWB has issue.  After upgrade to 10 I boot PC and if I run MWB all is fine.  If I use PC for normal work and then try to run MWB, click it to open and see the MWB window fly off the screen.  Reboot and same happens.  Delete MWB and reinstall it works perfect.  After several uses, MWB window again does not open on screen and have to delete and reinstall again.  All PCs running on same version, same license, prob only with Win 10.  Any ideas? Thanks folks.

 

MBAM and MBAE are 2 different programs. ;)

 

And this is the MBAE Support section of the forum. :)

 

Since your post seems to relate to Malwarebytes Anti-Malware (MBAM), not to Malwarebytes Anti-Exploit (MBAE), it would be less confusing if you would please start a new post in the MBAM Help Section >>HERE<<.

We will be happy to assist you over there.

 

Thanks!

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.