Jump to content

install error - no internet connection detectedc


Recommended Posts

hi all,

 

I am trying to install WMB Anti-Malware Anti-Exploit Premium on a Win 8.1 unit.

 

Right at the very beginning, the unit spits out the error:

 

"Unable to connect to the internet. An internet connection is required to get the latest version of these products."

 

I have tried to install it on 3 separate machines, and get the same error on all of them. All 3 units were connected to the same network, both wired and wifi.

 

I was able to install our techbench version of WMB as well as Norton I/S on this unit successfully, update them etc etc.

 

post-190882-0-32523400-1438528938_thumb.

 

Any suggestions?

 

Thanks,

Jeff

Link to post
Share on other sites

Hello sneakypita and :welcome:
 
If through the common router all the systems have unimpeded access to:

http://data-cdn.mbamupdates.com/v1/database/rules/version.chk

Then I recommend following the advice from the topic: Available Assistance for Possibly Infected Computers and have one of the Malware Removal Experts assist you with your issue.

If, as recommended, you do open a topic in Malware Removal Help, please make reference to this thread.

Thank you.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.