Jump to content

Recommended Posts

Only a archive mbae64.sys is there and I can't delete it. I tried with third programs to delete, but nothing happen. The program alert the process is running/openned, but I can't see anything in task host.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try the following:

 

1- Close all running programs

2- Uninstall MBAE from Control Panel

3- Reboot

4- Delete C:\Program Files (x86)\Malwarebytes Anti-Exploit

5- Download and install the latest version of MBAE from our website.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Updated to Windows 10 last night, seemed like MBAE was working fine after the update, this morning I started computer and icon in taskbar was missing, clicked on icon on desktop, nothing, couple of minutes later a box appeared saying MBAE was going to be terminated. Couldn't get the program to  open. So tried a re-install, still wouldn't work. Wanted to try a re-install again, this time I wanted to delete any MBAE folders and anything I could find in the registry. I could not delete the MBAE folder in Program Files(x86) says folder was being used in another program, no way I could figure out a way to delete it. Tried re-install anyways, still not working. Help please.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There's no other files in ProgramData, like *.xpe or *.dat?

I'm having the same problem, tried removing it and deleting it from Program files, no luck

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the same problem, tried removing it and deleting it from Program files, no luck

Correction: I tried uninstalling it AND removing it from program files, no luck

Share this post


Link to post
Share on other sites

Correction: I tried uninstalling it AND removing it from program files, no luck

now it appears to be working

Share this post


Link to post
Share on other sites

downloaded windows 10 to laptop,message comes up anti exploit has stopped working,no icon,app will not open so uninstalled and went into my pc,tried to uninstall in progamm x86 file but it refuses saying that it is being used in another programm even after uninstall,then i reinstalled using program files as destination and it works,but unlike my other pc it refuses still to uninstall in x86,what do i do now,on my previous thread i followed your instruction and uninstalled in x86 and it worked,then i reinstalled in x86 and then deleted the other file,well at this moment in time i cannot delete the x86 file,and have no idea how you find running apps in windows 10,i tried stopping protection but that does not work either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

eventually cracked it,did it in reverse,deleted the file in x86 first and then deleted in programm and features,then reinstalled and it is working,it may be advisable to uninstall anti exploit before installing windows 10,and then reinstalling after windows 10 is installed.

 

malwarebytes malware protection is not a problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OS:  Windows 10 - MBAE Pro

 

Noticed from tme to time Icon in Tray is missing and unable to tell if protection is enabled.  When I click on the MBAE exe file, nothing happens.  Task Manager shows MBAE Running.  Uninstalled MBAE via Control Panel.  Reinstall goes normally, but can execute MBAE.exe file nor is there a tray icon.  Uninstalled again.  Can't delete C:\ProgramFiles (x86)\Malware Anti-Exploit - receive message:  "Action can't be completed because the folder or a file in it is open in another program."  Checked AppData folder.  Can't find any reference to Malwarebytes Anti-Exploit in Regedit or any combination of that search.

 

Tech support sent me a mbae uninstall tool when machine was Windows 8.1 which sort of worked.  Unfortunately, I can't located that file to see if it works in Windows 10 and haven't been able to find it on this forum or Malwarebytes home pages

 

Would appreciate any help.  Like what the program is supposed to do, but if it isn't consistent then might as well cancel my subscription.

 

Dan Barkley

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Dan, welcome to the forum.

Can you post logs please? Instructions in the readme first link in my signature.

After posting logs try a fresh reinstall:

1- Close all running apps

2- Uninstall MBAE from Control Panel

3- Delete C:\ProgramData\Malwarebytes Anti-Exploit directory

4- Reboot

5- Download and install the latest version from our website

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the tip. We'll try to replicate it. Can you post FRST logs to see what else was running on your computer?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you post logs please? Instructions in the readme first link in my signature.

After posting logs try a fresh reinstall:

1- Close all running apps

2- Uninstall MBAE from Control Panel

3- Delete C:\ProgramData\Malwarebytes Anti-Exploit directory

4- Reboot

5- Download and install the latest version from our website

Share this post


Link to post
Share on other sites

just had to do a restart of computer and exploit is not loading in restart,just a message saying anti exploit protection is not started,the anti exploit process will be terminated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @mistertonmick,

 

can you please download and run the mbae-support.exe tool and send me the resulting mbae-default.log which can be found in C:\ProgramData\Malwarebytes Anti-Exploit?

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

i hope i have sent it right,please let me know,i had a glimpse how the hell do you work that out.

 

i am again stuck in trying to remove  the file from x86,it says there is a file or folder open,i have checked with task manager and it says i have no running apps.

 

Pedro,my first computer in which i put my other thread on is still working fine even after restart,and my other brand new laptop changed to windows 10 without any hitch with mbae.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have found out that task manager services is switching my malwarebytes programs off on restart,switched them on again and it starts working.now to find the cause.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the logs and for the additional information mistertonmick. We'll continue investigating.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.