Jump to content

[SOLVED] Chrome keeps crashing when Anti-Exploit is enabled


starvinmarvin
 Share

Recommended Posts

Chrome keeps crashing when Anti-Exploit is enabled.

 

Chrome worked OK before installing Anti-Exploit. 

 

After several crashes (error message "Chrome has stopped working. Look for a solution then close/Close the program") i uninstalled Chrome using Geek Uninstaller to remove leftover traces of Chrome.

 

Next i downloaded/installed Chrome afreshh.

 

Newly installed Chrome began crashing right away.

 

When i clicked on "Stop Protection" in Anti-Exploit then Chrome works OK again.

 

OS is Windows 8.1 Pro with all "Important" updates installed / Intel Core i5 cpu / 8GB RAM / Crucial M500 SSD / Gigabyte GTX-460 video card. No other problems with the system.

 

Does anyone have a solution for this problem?

Link to post
Share on other sites

Took a screenshot of Chrome with Crash message plus screenshot of MBAE log entry, but i'm unable to paste them here. When i click on the Paste icon above this text entry area a message pops up saying please paste it in here, but ctrl+v doesn't work.  Actually, the message says use ctrl/cmd + v. My keyboard has ctrl key but no cmd key that i can see. Any suggestions?

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.