Jump to content

malicious website removal will not stay on


Recommended Posts

I have to manually activate the malicious website removal daily & then reboot my computer to get it to take.  This started about 10 days ago.  I have McAfee anti-virus and Malwarebytes Pro.  Windows XP, service pack 3, 32 bit is my system. Help.

Link to post
Share on other sites

Hello dan and :welcome:

If you mean your system has Malwarebytes Anti-Malware Home Premium and not Malwarebytes Anti-Malware Pro, then please start at step 1.

  • Please try the following and let us know if this corrects your issue: MBAM Clean Removal Process 2.x.
  • If that does not correct the issue, then please read the following and individually attach the 3 requested logs in a reply to this thread: Diagnostic Logs.
  • The 3 files, from Step 2, to be individually attached from your desktop are CheckResults.txt, FRST.txt and Addition.txt. Please do not Copy and Paste them into a reply.
Please let us know the status of your issue in a reply to this thread.

Thank You.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.