[[Template core/front/global/favico is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Jump to content

I think something went wrong with my Malwarebytes Anti-Malware


exile360

Recommended Posts

I logged onto my PC this morning and performed my typical activities of checking my email, doing some web browsing, watching some TV shows on Amazon and continuing the process of programming my cyborg ninja gerbil minions for global conquest when suddenly I heard a loud 'boom' and saw this in my tray:

FXJ929H.png

I'm pretty sure that's not normal. What do you guys think?

Link to post
  • 2 weeks later...

Hi Exile -

You did not read my signature, which will always solve any problem ...........

 

( Remember .... The answer is always 42, or Reboot . ) Yours seems to be the '42' version, which was calculated over millions of years by Deep Thought computer  ....

 

There is also a small chance it may be related to the fact that you gave back the "original" ( X ) Avatar ! !

 

Regards Mate ..

 

EDIT : Please follow these directions, and I am sure we can help you Sir ... https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/146024-diagnostic-logs/

Link to post

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.