Jump to content

internet explorer


Recommended Posts

Every time I use internet Eplorer, get system message that something has happened and must shut down.

here is my log

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2

Scan saved at 9:22:45 PM, on 5/31/2009

Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)

MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16827)

Boot mode: Normal

Running processes:

C:\WINDOWS\System32\smss.exe

C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

C:\WINDOWS\system32\services.exe

C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe

C:\WINDOWS\system32\dla\tfswctrl.exe

C:\Program Files\Yahoo!\Common\YMailAdvisor.exe

C:\Program Files\Yahoo!\Search Protection\SearchProtection.exe

C:\Program Files\Common Files\InstallShield\UpdateService\ISUSPM.exe

C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\GoogleToolbarNotifier.exe

C:\Program Files\Digital Line Detect\DLG.exe

C:\WINDOWS\system32\lxcycoms.exe

C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL$MICROSOFTBCM\Binn\sqlservr.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\Program Files\Yahoo!\SoftwareUpdate\YahooAUService.exe

C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896

R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157

R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =

R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,First Home Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54843

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyServer = http=70.150.2.8:8080

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = 192.168.1.254;<local>

R3 - URLSearchHook: Yahoo! Toolbar - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn1\yt.dll

O2 - BHO: &Yahoo! Toolbar Helper - {02478D38-C3F9-4EFB-9B51-7695ECA05670} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn1\yt.dll

O2 - BHO: Lexmark Toolbar - {1017A80C-6F09-4548-A84D-EDD6AC9525F0} - C:\Program Files\Lexmark Toolbar\toolband.dll

O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll

O2 - BHO: Skype add-on (mastermind) - {22BF413B-C6D2-4d91-82A9-A0F997BA588C} - C:\Program Files\Skype\Toolbars\Internet Explorer\SkypeIEPlugin.dll

O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - (no file)

O2 - BHO: (no name) - {5C255C8A-E604-49b4-9D64-90988571CECB} - (no file)

O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_07\bin\ssv.dll

O2 - BHO: Windows Live Aplicaci

Link to post
Share on other sites

  • Staff

Hi,

I understand that you need help in order to get rid of the malware that is present on your system - But you need to help us first..

I notice that you never scanned with an Antivirus previously before starting this thread - because you don't even have an Antivirus installed!

This is somewhat suicidal in today's digital world.

That's why I want you to install one first!!

* Please install Avira Antivirus: http://www.free-av.com/

This is a free Antivirus.

Perform a full scan with Avira and let it delete everything it is finding.

Then reboot.

After reboot, open your Avira and select "reports".

There doubleclick the report from the Full scan you have done. Click the "Report File" button and copy and paste this report in your next reply together with a new HijackThislog.

Then we'll start from there, because it really makes no sense otherwise that we clean this up manually if an Antivirusscan is not present which should be able to deal with most and prevent further reinfection.

Link to post
Share on other sites

  • Staff

Due to the lack of feedback, this Topic is closed.

If you need this topic reopened for continuations of existing problems, please request this by sending me a PM with the address of the thread. This applies only to the original topic starter.

Everyone else please begin a New Topic.

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.