Jump to content

MBAE exploit test... not working


Recommended Posts

I saved and ran test file in my system but I didnt get 2 options only a run option and then my avast kept detecting it even with added to exclusions. then disabled the avast and I get  this error message application failed to start because MSVCR100.dll was not found,. Re-installing application may fix this problem. I have attempted this 4-5 times and same thing everytime.

Link to post
Share on other sites

I wasn't aware of any redistributable requirements to use the test tool but as my default actions include installing .net and visual c I can't rule it out.

The file name appears to be related to the Visual C++ Redistributables.

I'd suggest trying this to see if it fixes the launch error:

Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x86)

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8328

Link to post
Share on other sites

Hey guys thanks, sorry for delay been doing the holiday thing with the kiddo. PBust, I got if from the forum. I was getting alot.of outgoing traffic pops blocked and came to the forum to research. I've used MBAM for several yrs thought I'd try the MBAE. Been having a lot of intrusion issues and my MBAM along w AVG was hijacked. Did a system wipe and rewrote HHD. Trying to make sure everything is safe now. Will check to see if still get error. One minute.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.