Jump to content

[SOLVED] MBAE 1.05.1.1014 FP when starting JAP/JonDo Proxy


exploiter
 Share

Recommended Posts

Hi there. Occasionally MBAE will throw a false positive when starting the JAP/JonDo proxy. As said, I'm using MBAE 1.05.1.1014, and I'm using JAP/JonDo 00.19.001. This is the URL for the JAP/JonDo project.

http://anon.inf.tu-dresden.de/index_en.html

 

 

I'm using Java Version 7, update 71, (build 1.7.0_71-b14), on Windows 7 64 bit professoinal.

 

This was happening occasionally with MBAE 1.04, but it's still happening with the newest version. Not every time, maybe 15% of the time I start JAP.

Link to post
Share on other sites

  • Staff

Hi exploiter, thanks for posting.

 

Can you please replicate the issue and attach (or PM) me your MBAE user data directory in a ZIP (C:\ProgramData\Malwarebytes Anti-Exploit).

 

Also you might want to upgrade to the latest build 1015 as it fixes a couple of annoying bugs:

https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/161643-malwarebytes-anti-exploit-10511015/

Link to post
Share on other sites

  • Staff

Thanks for the logs. We've seen the root of the problem with the Java shield. We've fine-tuned it for the next release. But like you said this shouldn't happen very often as it is due to a coincidence in how the java-based jap.exe process is launched.

 

Closing this thread as solved pending the new version release.

 

Thanks again!

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.