Jump to content

MBAM not working properly


Recommended Posts

I am having the same problem with my registered version.  I have used the removal tool and reinstalled as the website recommends several times but the problem persists.  I have run the diagnostic logs but where do I go from there?  They will not paste to this reply so what am I doing?  This is very discouraging, I had the free version which worked fine but the paid version does not appear to work.   

Link to post
Share on other sites

Hello and welcome, @4cornersfan:

 

Sorry to hear you are having issues.
Each computer is unique.
Problems that sound "the same" most often are not.
The same is true for solutions.
They most often need to be individualized.

It is less confusing for everyone if we try to stick to "one user per topic".
Please start a NEW, SEPARATE topic using the cjfj.png button and include the 3 diagnostic logs you have.
The staff and experts will be able to more easily provide both you and the OP with individual help to get you both up and running.

I understand that you were having a problem with copy/paste of the requested logs.

It would be easier for us if you would attach them.

When you start your new topic, just use the "Browse" button (lower left of the message pane, near the paperclip) to browse to and select them.

You may attach all 3 to that new post.

Thanks for your patience and understanding,

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.