Jump to content

Windows Installer 4.0 or above was not found on client computer


Recommended Posts

Just so this doesnt get lost in the thread I also see the following on a few machines:

 
Managed client software was already installed. The client has not been registered. Root element is missing. (C:\ProgramData\sccomm\SCCommInfo.xml).
 
Please also let me know the resolution for this as well.
Link to post
Share on other sites

  • Staff

For this error:

 

Managed client software was already installed. The client has not been registered. Root element is missing. (C:\ProgramData\sccomm\SCCommInfo.xml).

 

It sounds like there was an error during installation, and the communicator portion did not get installed.  Try uninstalling, then reinstalling this client to see if it fixes the issue.

 

Regarding clients being removed after 30 days, that should still be the case.  However I will double-check for you.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.