Jump to content

Anti-rootkit and startup problems


Recommended Posts

Hello.

 

My machine has been behaving a little strangely lately, not yet showing what I would consider obvious signs of an infection, but hinting towards it. I have attached the logs requested along with a Malwarebytes Ant-Malware (Premium)  error message that has twice appeared. The first time it appeared I managed to get the anti-rootkit facility to start working again, but there have since been a few occasions when the machine wouldn't boot properly. Today was one of those days, and on the fourth attempt it booted to Windows and then I received the anti-rootkit error message again.

 

Many thanks for any assitance in advance.

 

Best,

M.

post-43829-0-67710200-1414401912_thumb.p

Addition.txt

FRST.txt

Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Root Admin

We're sorry. It looks like your topic was somehow overlooked. Due to the length of time we'll go ahead and close this topic now but if you still actually need help please send a private message to one of the Moderators and we'll assist you.

Thank you and sorry we missed your topic.

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.