Jump to content

My College's network won't work with Website Protection on.


gjcypher
 Share

Recommended Posts

I recently went back to college for a second bachelors and used my school's network.  At first, I thought that the school's network was just overloaded and that was the reason I couldn't access the web.  However, I found that it was something about the IPv6 that would not work. This is the information of the network I pulled from ipconfig.

 

Wireless LAN adapter Wireless Network Connection:
 
   Connection-specific DNS Suffix  . : pdx.edu
   Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::6d6b:a072:88b0:1505%21
   IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 10.200.189.86
   Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.240.0
   Default Gateway . . . . . . . . . : 10.200.176.1
 
As soon as I added the IPv6 in exceptions it started working again.  I would like to have this fixed on your end so I can still have website protection.  I appreciate any assistance you can give me.
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.