Jump to content

Did a system recovery and can't get Malwarebytes premium


Snoresman
 Share

Recommended Posts

Hello and :welcome: :

 

Using Windows system restore without first uninstalling many/most security applications (including MBAM) will often "break" the installation.

 

So, let's start with routine troubleshooting:

  • Please follow the steps in this pinned topic to uninstall your current version of MBAM and reinstall the latest build - MBAM Clean Removal Process 2x
  • If that does not correct the issue, then please read the following and post back attached to your next reply the 3 requested logs - Diagnostic Logs (the 3 logs are: FRST.txt, Addition.txt and CheckResults.txt)
  • NOTE: There is an FAQ section with valuable information located here - Common Questions, Issues, and their Solutions

Please let us know how it goes.

Thanks,

 

P.S. The mod team will likely move this topic to the MBAM support section >>>here<<<. No worries, though. ;)

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.