Jump to content

Real-Time Protection Automatically Disabled


Recommended Posts

I read a post on the same topic, hopefully it will allow me to get this issue resolved more quickly. . . it suggested I supply logs, so I am going to do so initially, as I have already tried the first suggestion mentioned in the post. My Malicious Website Protection of the paid version of malwarebytes continually toggles off after being disable, I have noticed a decrease in performance & cannot get the product to behave properly. . . please help!

 

Thank You, in advance for your assistance.

 

CheckResults.txt

Addition.txt

FRST.txt

Link to post
Share on other sites

  • Root Admin

Hello and :welcome:

 

 

The logs indicate the computer is either currently infected or is possibly damaged from a previous infection. The Base Filtering Engine (basically your firewall in a nutshell) is not starting and why our protection module is not either.

 

Error: (08/26/2014 03:49:43 AM) (Source: Service Control Manager) (EventID: 7001) (User: )
Description: The MBAMWebAccessControl service depends on the Base Filtering Engine service which failed to start because of the following error:
%%-2144206839

 

 

I would suggest following the advice from the topic here Available Assistance for Possibly Infected Computers and having one of the Experts assist you with looking into your issue.

Basically open a new topic in the malware removal forum and post those same logs and then wait for someone to assist you.

 

Thanks

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.