Jump to content

MalwareBytes Won't Start Up


Recommended Posts

I seem to be having the same issue as some other posts i have read that being that  Malewarebytes won't run even after going through all of the  13 Chamelon test. After reading some of the other posts I  downloaded rkill/iexplore ran that and below are the results but still wont start. Any help would be appreciated

 

Program started at: 07/19/2014 04:42:04 PM in x64 mode.
Windows Version: Windows 7 Home Premium Service Pack 1

Checking for Windows services to stop:

* No malware services found to stop.

Checking for processes to terminate:

* No malware processes found to kill.

Checking Registry for malware related settings:

* No issues found in the Registry.

Resetting .EXE, .COM, & .BAT associations in the Windows Registry.

Performing miscellaneous checks:

* Windows Defender Disabled

[HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows Defender]
"DisableAntiSpyware" = dword:00000001

Checking Windows Service Integrity:

* Windows Defender (WinDefend) is not Running.
Startup Type set to: Manual

Searching for Missing Digital Signatures:

* No issues found.

Checking HOSTS File:

* No issues found.

Program finished at: 07/19/2014 04:42:42 PM
Execution time: 0 hours(s), 0 minute(s), and 38 seconds(s)

Link to post
Share on other sites

Hello and :welcome:

Let's try this first....

Thank You,

Firefox

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.