Jump to content

SDKDatabaseLoadDefaults failed


Recommended Posts

Just installed Malwarebytes but I can't do a scan - the Pre-Operation Scan fails with this:

  'SDKDatabaseLoadDefaults failed with code: 2'

 

It has also come up with a code of 1812.

 

Not sure what i can do next to get it working?

 

Thanks

 

Dave J

Link to post
Share on other sites

Hello and :welcome:

Let's try this first....

Thank You,

Firefox

Link to post
Share on other sites

After reviewing your logs, it shows that you are running this on Windows Server ® 2008 Standard Service Pack 2.

Malwarebytes was not designed to work on server platforms, further more if you are using the consumer version of Malwarebytes on a business system/environment that is against the EULA.

If you have a business license for Malwarebytes you can post in the business section of the forum HERE or contact support HERE

Link to post
Share on other sites

My apologies, I hadn't realised that Malwarebytes was not designed for Windows Server. I was just looking at getting it going then getting the business licence. But that doesn't seem to be applicable.

 

Thanks for your help.

 

Dave J

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.