Jump to content

Protection disabled notification - Malicious Website Protection disabled


Recommended Posts

MBAM Premium worked fine until I applied update 2.0.2.2012.  I get a "Protection Disabled" notification.  When I check in MBAM Settings->Detection and Protection, the Malicious Website Protection button is on disabled.  I cannot enable it.  I did a clean and reinstall as directed in this forum.  It corrects the problem for a short time, then it happens again.

 

I am attaching the three logs requested in this forum.  Thanks for any help.

 

 - Linda

CheckResults.txt

Addition.txt

FRST.txt

Link to post
Share on other sites

Hello and Welcome to Malwarebytes

Your logs show that you are probably infected, feel free to follow the instructions below to receive free, one-on-one expert assistance in checking your system and clearing out any infections and correcting any damage done by the malware.

Please see the following pinned topic which has information on how to get help with this: Available Assistance for Possibly Infected Computers

Thank you

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.