Jump to content

Can't open Malwarebytes, chameleon didn't work.


Recommended Posts

So about a week or so ago I was browsing amazon when suddenly I started getting popups telling me I was the x customer to visit and won a giftcard blahblah so afterwards I attempted to start-up Malwarebytes but it wouldn't start, the initial window would come up telling me if i wanted to run it; I would hit yes then I would just get the little spinning cursor and then nothing. After I did some searching I found out about the chameleon feature and went through all 13 scans with no success, so I decided to just do a system restore. After that finished I found myself with a whole new host of issues slow start-up with just a black screen and cursor until I let it go for around a minute,problems connecting to the internet etc. but after some searching and messing with some of my settings I finally got it to work and I could run Malwarebytes, everything was dandy until today when I tried to start it up again.

 

 

Again I got the same thing, window would pop up, I'd select yes then nothing... I ran chameleon again, nothing..., then i tried running a ton of different programs that had been recommended to others with similar issues on here like adwarekiller or something like that and it found a ton of things and yet still I couldn't open Malewarebytes. Then yet again I tried another system restore but this time it didn't work; I still couldn't open it so I decided to undo the restore and make an account here and try to get help out of pure frustration, and after reading the guidelines I installed and scanned with Farbar, here's the log:

FRST.txt

Addition.txt

Link to post
Share on other sites

Update: For some reason when I downloaded chameleon from the site it allowed and installed what i assume to be MB version 1.75 and it found 3 rootkits but they were labeled TDSSkiller which I think was a program I saw on here and ran so i don't know why it wanted to delete them but I let it; this is confusing me. As of right now I still cant open the latest version but 1.75 opens and scans fine.

Link to post
Share on other sites

  • Root Admin

Hello and :welcome:

 

Please restart your computer and run the following.

  1. Please uninstall your current version of MBAM and reinstall the latest version. MBAM Clean Removal Process 2x
  2. If that does not correct the issue then please read the following and post back the requested logs. - Diagnostic Logs
  3. NOTE: There is an FAQ section with valuable information located here: - Common Questions, Issues, and their Solutions


Thank You
 

Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Root Admin

Due to the lack of feedback this topic is closed to prevent others from posting here. If you need this topic reopened, please send a Private Message to any one of the moderating team members. Please include a link to this thread with your request. This applies only to the originator of this thread.

Other members who need assistance please start your own topic in a new thread. Thanks!

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.