Jump to content

MBAM not scanning correctly


Recommended Posts

Not to hijack your thread, but my question has to do with scanning. Not too familar with these forum sites.  I have the Premium MBAM and just ran the scan (it did it automatically) and when it was done here is what the window showed. NOTE: I ran the last scan at about 6:30 am on April 27, 2014 and the next scan date. (?)

Link to post
Share on other sites

Hello and :welcome: , Muffler:
 
 
Yes, you are correct -- it would have been better to have started a new topic.
Each computer is unique and the "fix" for different computers with what seems like the same problem will be unique, too.
 
Having said that, there was a cosmetic bug with scheduled scan date/time displays.
AFAIK, this bug was fixed with the most recent beta build.
 
So, I would suggest these steps -- in particular you might want to try #4, the new beta build, which has resolved this particular issue for many users:

Please post back and let us know,

 

 

daledoc1

 

P.S. The mod team may split off your posts to a separate thread. ;)

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.