Jump to content

MBAM slowing down Explorer


Recommended Posts

Hello, I've got a little issue with MBAM Pro.

 

At first I tought it was my F-Secure Internet Security 2014 antivirus, but the behaviour is the same with the antivirus completely removed.

 

I've got a Core i5 processor, 12 GB RAM and Windows 8.1 on an EliteBook 2560P Computer, with 128 GB SSD.

 

From time to time, with the Realtime Protection enabled :

- I cannot click on the "Start" button. Nothing appears. After 3/4 seconds I can click again and the Start Screen appears.

- I cannot click on an icon on the Desktop. Nothing happens. After 3/4 seconds I can click again and the icon is selected and then opened.

- When I can click on the Start button and then on a tile (for example Explorer), a 2/3 seconds delay is observed before the window is opened.

 

I tought there was a conflict between F-Secure and Malwarebytes, but it occurs even when F-Secure is uninstalled.

This behavior occurs on a irregular basis during computer usage and lasts only a few seconds.

 

Do you notice the same thing? What can I do?

Thanks !

 

 

Link to post
Share on other sites

Hello blacksteak and :welcome:

Thank You very much.
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.