Jump to content

Unable to connect to property server - after scan and removal


Recommended Posts

Updated malware bytes, non-beta, this morning and let it run a scan on my kids windows 8 laptop. After removing all recommended items, I get an error when trying to connect to anything online: Unable to connect to property server. WIndows 8 and malware byte versions are up to date as of this morning. All I can find even close to this issue are related to windows home server and not windows 8. Could it be possible that malware bytes deleted something the prevents all internet connetions?

 

Link to post
Share on other sites
  • Root Admin

Can you please click on HISTORY and from there find the scan log you ran and click on it - then click on the copy to clipboard button and then paste that back on your next reply so that we can see what it found and removed.

 

Also if you can read the following and post back those logs as well that will help us to see what else might be going on with the computer.

 

Diagnostic Logs

Thanks

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.