Jump to content

Unable to add Domain User or Groups


Recommended Posts

We just purchased Enterprise edition and we got it installed.  I'm able to run through the Import Domain User GUI and see our AD OU structure and pick a user, so I know the sync account works.  But when we go to log in using our domain accounts, we get "Login Failed for user:XXXXX\XXXXX  User authentication failed, please check the domain name "XXXXX" is correct."  I've tried using just the username and password, domainname\username and password, and even username@domainname.  All fails.

 

When we use the "Add new administrator" button and search for a domain account or group, it fails with an error "User authentication failed, please check the domain name "XXXXXX" is correct."  Like I said before, I know the sync account works, so I must be missing something easy.

 

Here's some info you might be needing.  (All Supported via MalwarebytesEnterprise-mee-v1.3_r2.pdf provided online)

 

OS: Windows Server 2008 R2 Standard with SP1 (Virtual Server on HypverV Cluster)

SQL: SQL 2008 R2

MEE: 1.3.1.1962

 

Thanks in advance!

Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.