Jump to content

[EMET] SimExecFlow Problem Now appears fix on my system


Recommended Posts

Hello,

The SimExecFlow problem now appears to be fixed on my system.

I loaded up EMET and clicked on import, then clicked on each item in the list + open:

The three items in the EMET import list for me are CertTrust.xml

PopularSoftware.xml

RecommendedSoftware.xml

The SimExecFlow box for each item in the apps list should now show as ticked.

I'm not sure what will happen for any manually entered items in the apps list, all my applications are included in the imported lists.

I have tested on Firefox, which now loads normally along with the plugin container, even though SimExecFlow is ticked.

I'm not sure if it was the above procedure that made it work, because I never checked it was still broken before doing it. As far as I can remember I haven't changed anything else on my system. Will someone please try and confirm this on their system.

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.