Jump to content

Cannot "Enable malicious website blocking"


Recommended Posts

Hello and :welcome:

Sorry you are having issues with Malwarebytes....

Things to try....

1. Have you entered exceptions in your AV ESET Smart Security 5.2 to ensure there is no conflict?

2. Any reason why your running version 5.2 when the latest version is 7? You need to have updated software in order to prevent infections....

3. Please disable your antivirus software, then re-run DSS tool and post new logs....

Link to post
Share on other sites

Glad all is working for you... makes me wonder though why you had to do all that...

Looks like you may have had some sort of infection going on, if I were you I would have the experts take a look and help you resolve/inspect your computer to make sure its all gone and working as it should...

Being that you are/were probably infected, feel free to follow the instructions below to receive free, one-on-one expert assistance in checking your system and clearing out any infections and correcting any damage done by the malware.

Please see the following pinned topic which has information on how to get help with this: Available Assistance for Possibly Infected Computers

Thank you

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.