Jump to content

malwarebytes runtime error 400


Recommended Posts

I'm using Malwarbytes Pro on a W2K8 R2 terminal server. Everytime I go to update or open the application I get the runtime 400 error. If I run mbam clean, reinstall the app everything works the first time. But on a second run I get the database is outdated and receive the error. Attached is my checkresults. I redacted the IP address of the proxy server but the proxy overide and and proxy server have the same IP.

CheckResults.txt

Link to post
Share on other sites

  • Root Admin

Hello and :welcome:

This appears to probably be due to an infection. This also appears to be a business server and as such it requires business licensing. Use of the Consumer version of a Server or business computer is not authorized.

Your best bet is to contact our Support Team and they can assist you with cleaning the Server.

http://www.malwarebytes.org/contact_corporate/

Thank you

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.