Jump to content

After MBAM cleanup, Raid 0 setup won't boot - requires recovery disc


Recommended Posts

OK, I am certainly to blame here...

 

I was having very sluggish performance, so I d/l'd and ran MBAM.  I didn't go through each reported issue, and just hoped MBAM would 'automagically' fix everything.  Then, my machine wouldn't re-boot.  I had to use my system recovery discs to get back up & running.  I thought the issue was resolved, but MS rebooted my machine after an update yesterday and the same thing happens - my HDD's (in Raid 0) aren't recognized without Recovery Disc.

 

Attached is the log from that MBAM session.  Does anything jump out re: HDD controllers or MS RAID Config stuff?

 

tx,

 

dh

mbam-log-2013-08-26 (11-38-12).txt

Link to post
Share on other sites

Please read the Forum Policy on Software Piracy .

 

Reference:

 

C:\DHS\CAD stuff\Photoshop CS2\CRACK\keygen.exe (Trojan.Agent.CK) -> Quarantined and deleted successfully.

V:\DHS\CAD stuff\Photoshop CS2\CRACK\keygen.exe (Trojan.Agent.CK) -> Quarantined and deleted successfully.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.