Jump to content

[SOLVED] workaround no longer working for me


vince_
 Share

Recommended Posts

Hi Mbam

The workaround you describe below is no longer working for me since I installed the new update 0.9.2.1400when I try to end it in process manager it says I am not admin. I am running as admin and have tried talking it around but it just sticks 2 fingers up at me. The only thing it would accept to get it working is to re-install."Sometimes the icon disappears from the traybar after reboot even if mbae.exe is running. As a workaround, run TaskManager or ProcessExplorer as administrator and "kill" the process mbae.exe/mbae64.exe and then run Malwarebytes Anti-Exploit from Start, Programs, Malwarebytes Anti-Exploit."Cheer's Vince_

Link to post
Share on other sites

Opps it has gone 1,2,3,4,5,6 for some reason probably because I copied the text from known issues then pasted it in deleting the 1 sorry about that. The numbers, well just ignore them there not anything to do with my post

Vince_

Link to post
Share on other sites

Good day to you Pbust

I run TaskManager and then in ProcessExplorer I try to end mbae.exe it just says I'm not admin, but I tried stopping other programs and they all terminate OK. The only way for me to get it going if it does not start at start up which is rare is to reinstall it.

One thing I did notice is in processExplorer when it's not working the User Name which should be SYSTEM is blank and no longer displaying. It's been working fine since I posted and started up just fine on every boot. If it happens again is there some way for me to collect data that tells you whats happened? I don't know much about computers so if its simple that would be great :)

 

Sorry I was not very clear on the matter.

Link to post
Share on other sites

I did that and it didn't work either.

It's still working fine at the moment since I reinstalled.

 

Unrelated to the above:

I'm trying to do some diagnostics using this site

http://measurementlab.net/

and when I run the NDT test is stops it saying its and exploit? Is it flagging it for real or a misstake? please

http://measurementlab.net/run-ndt

 

Thankies for ya help

 

Vince_

Link to post
Share on other sites

Its windows seven starter all upto date.

Products installed on it are

MBAE 0.9.2.1400

MBAB pro

MSE

Peerblock (just spayware list)

Hosts files MVP

spyware blaster

winpatrol

Private firewall

All are upto date

 

Browser is:

Google chrome

Keyscrambler

adblock plus

bit defender traffic light

all is upto date

 

DNS:

open DNS

DNS crypt

Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.