Jump to content

Malwarebytes wont run after installation


Recommended Posts

My internet explorer started "dropping" and I was redirected to weird sites when i used google to search. I updated adaward and the microsoft spyware and they can't seem to catch my intruder. Now I am getting music occasionally. When I downloaded spybot it installed but won't scan. Same thing happened with the malwarebytes. My local guy suggested I open in "safe" mode and try downloading malwarebytes, run the scan and then reboot. It still won't scan or even open for that matter.

Now I have found this forum and hope someone can help me. I am not on a wireless connection right now.

Link to post
Share on other sites

Please follow these instructions (skipping any steps you are unable to complete) for posting in our Malware Removal - HijackThis Logs forum. If you cannot follow any of those steps, then please create a new topic in that forum explaining what happened when you tried to run each of the tools in the instructions, and the expert who helps you will be able to suggest steps to take to get the tools working.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.