Jump to content

Malicious website blocking module causing increased ping


Recommended Posts

Hey there, I recently noticed my ping times to local devices such as my router are above 1ms which is obviously not normal.

I've finally narrowed it down to the Malicious Website Blocking module on MBAM.

Here are my ping times with the module enabled:

Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=3ms TTL=64

Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=4ms TTL=64

Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=4ms TTL=64

Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=3ms TTL=64

Here are my ping times with the website blocking module disabled and just the file system protection enabled:

Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time<1ms TTL=64

Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time<1ms TTL=64

Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time<1ms TTL=64

Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time<1ms TTL=64

Is there any way I can fix this? Thank you in advance.

Link to post
Share on other sites

Please read the following post

http://forums.malwar...howtopic=124857

Thanks for your reply.

I've had a read through the thread. It seems to be more focused on users with Windows XP and high CPU usage which I am not experiencing. I use Windows 7 with an i5 3570k, but i'm guessing my issue could be linked to that somehow.

I hope you guys can fix it. Thank you.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.