Jump to content

Help need help with internet access.


Gabranthx
 Share

Recommended Posts

I already scanned my computer with MALware Bytes, and don't know what to do and I can connect to the internet.

I have a Vista Home Premium.

I can ping websites, but denied internet access through browers

I think I have the virus packed.generic 200

I've already reset my winsock and scanned with Malware bytez.

If you can help, Thanks!

Any tips would be nice.

Link to post
Share on other sites

  • Root Admin

Hello and Welcome to Malwarebytes.org

If you're having Malware related issues with your computer that you're unable to resolve.

  1. Please read and follow the instructions provided here: I'm infected - What do I do now?
  2. If needed please post your logs in a NEW topic here: Malware Removal - HijackThis Logs
  3. When posting logs please do not use any Quote, Code, or other tags. Please copy/paste directly into your post and do not attach files unless requested.
  • Please do not post any logs in the General forum. We do not work on any logs posted in the General forum.
  • Please do not install any software or use any removal/scanning tool except for those you're requested to run by the Helper that will assist you.
  • Using these other tools often makes the cleanup task more difficult and time consuming.
  • If you have already submitted for assistance at one of the other support sites on the Internet then you should not post a new log here, you should stay working with the Helper from that site until the issue is resolved.
  • Do not assume you're clean because you don't see something in the logs. Please wait until the person assisting you provides feedback.
  • There are often many others that require asistance as well, so please be patient. If no one has responded within 48 hours then please go ahead and post a request for review
  • NOTE: If for some reason you're unable to run some or any of the tools in the first link, then skip that step and move on to the next one. If you can't even run HijackThis, then just proceed and post a NEW topic as shown in the second link describing your issues and someone will assist you as soon as they can.
Link to post
Share on other sites

Also you can do the following

VISTA ONLY

Check and repair Winsock corruption.

Click Start. In the Start Search dialog box, type: cmd, and right-click cmd.

Click Run as administrator.

Type: netsh winsock reset, and then press the ENTER key.

Type: Exit and press ENTER.

Restart the computer.

Reset the TCP/IP protocol.

Click Start. In the Start Search dialog box, type: cmd, and right-click cmd.

Click Run as administrator.

Type: netsh int ip reset, and then press ENTER.

Type: Exit and press ENTER.

Restart the computer.

This may get your network running again in vista

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.