Jump to content

Still having slow computer


qim
 Share

Recommended Posts

I'm sorry to return to this problem but I don´t think the system is totally clean and screen317 has not returned in the last 3 days. I hope all is well with him.

The thread started on 28Sep12 at 03.03 PM with the title Broken.OpenCommand Virus.

I would be grateful if someone could have a look at the logs that I posted.

Thank you very much.

qim

Link to post
Share on other sites

Hello qim,

People have busy lives. And you just posted the last log recently. Please have patience.

In the meantime, I'd suggest you insure MS Security Essentials is fully updated and do a full scan with MSE.

That is just my suggestion. I am not intending to take over your case.

And if you're an MBAM customer, you the option to contact the consumer help desk here.

Link to post
Share on other sites

  • Staff

Due to the lack of feedback this topic is closed to prevent others from posting here. If you need this topic reopened, please send a Private Message to any one of the moderating team members. Please include a link to this thread with your request. This applies only to the originator of this thread.

Other members who need assistance please start your own topic in a new thread. Thanks!

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.