Jump to content

[Fixed] Update from 1736 to 1736 ?


Recommended Posts

Hello,

I think there might be some problem with the database updates.

I currently have database v.1736, and when I update it, a message says I updated from 1736 to 1736.

Then, I can update infinitely to the same version.

This will be fixed in next update, probably, maybe it is just a problem with the version number.

The following screenshot is not photoshopped :

image1da0.gif

Link to post
Share on other sites

Lucky I checked the forums... This will happen on ANY database number if you try to update from a limited user. Seeing as I run as a limited user, and just tell some apps to run as administrator (like mbam) if they need to (I know the admin pass), I was a bit concerned after formatting this pc and having that pop up even when running it as admin. Thought I'd done somthing wrong in the format and screwed up the permissions. Nice to know its on MBAM's end, and not my problem to fix. :D

Link to post
Share on other sites

Hello,

I am having the same problem on two different systems.

On both systems I am running as admin. No new updates or software have been installed except on one which AVG updated. I stopped this on the other system to see if this may be the problem.

Uninstall and re-install does not help.

Anyone have any ideas please?

Since I can not update, what version is current now please?

Thank You.

Link to post
Share on other sites

Have no fear as this will be fixed as soon as possible.

I am just happy that I am protected and there are no nasties detected on my system.

Link to post
Share on other sites
Have no fear as this will be fixed as soon as possible.

I am just happy that I am protected and there are no nasties detected on my system.

Good to hear!

Just curious but what program(s) did you rely on to determine that you have no nasties? :D

Link to post
Share on other sites
i just had that problem a few posts below. are you all running it in the admin account or at least using admin privledges, becuase you have to be an admin or it does that.

I'm running MBAM under an admin account on both computers. I'm the only user and Avira reports that I'm 100% clean.

Link to post
Share on other sites

I just got 1738. The issue is probably caused by some of the servers being out of sync, but being told a new update has been released, so they send the "update" but since they're out of sync, they just send the older database that they still have (ie 1736).

Link to post
Share on other sites

I just got 1738. The issue is probably caused by some of the servers being out of sync, but being told a new update has been released, so they send the "update" but since they're out of sync, they just send the older database that they still have (ie 1736).
Thank you exile360 tried again and got different server and got 1738
Link to post
Share on other sites
Good to hear!

Just curious but what program(s) did you rely on to determine that you have no nasties? :D

I use several and faith in the diligent MBAM crew.

I use avast! anti virus, Windows Defender updated at least daily from its portal and WinPatrol:

http://www.microsoft.com/security/portal <== end Windows Defender then download and install the update

http://www.winpatrol.com

I updated to 1738 with no problems to report :D

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.