Jump to content

Is something attacking Malwarebytes?


Recommended Posts

In the last few weeks I have had three different WinXP machines that will not run Malwarebytes. The program will load but not start, get the typical Windows message, "sorry but this program won't run". Tried uninstall/reinstall. no good. Tried Safe Mode, no good. Tried changing .exe name, no good. Other cleaners and anti-viruses work but not Malwarebytes. I'm worried as this is the greatest thing since sliced bread. Anyone else out there having this issue? Thanks...P

Link to post
Share on other sites

You are quite welcome, I appreciate the follow-up to let me know everything is working well for you.

If you have any other questions or issues arise in the future please do not hesitate to create a new topic describing your issue in detail. A friendly forum helper will be glad to assist you.

Thank you very much! :)

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.