Jump to content

"Please report this error to support team"


Recommended Posts

Mbam appeared to install properly. Had checked to update after install, but not to scan. Then:

An error has occurred, please report this error code to our support team.

PROGRAM_ERROR_UPDATING (11004, 0, No address found)

The requested name is valid and was found in the database, but it does

not have the correct associated data being resolved for.

OK

How bad is this, doctor?

I've been here all afternoon studying about this reinstall and now think I just may pass out,,,, can I just say OK and go to bed?

Link to post
Share on other sites

Hi Ken, Tkx for the link to a fix. It sounded a little complicated for my level of experience. So I just did a restart and then Mbam updated and scanned with no errors. That was on 12-18-11.

This am, 12-20-11, turned on comp, and started my regular clean-up procedures. First ran AVG : everything ok.

Then started Mbam update. Same exact error as on 12-18. Closed it and finished other scans.

Restarted and immediately ran Mbam update again. No error!!! Update and scan ran perfectly. I never encountered this error on prev ver.

I don't think my browser has been hijacked as all scans after both errors were 100% clean. What do you think?? Should I do anything else to be sure I'm protected? Thanks for your help.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.