Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'wont turn on'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Privacy
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi guys, Brand new laptop here, Windows 10 Pro, got a BSOD with no specific Stop Code error message - computer reset and ever since I cannot activate real-time protection. Every time I click the 'enable' button, it says starting, but then goes straight back off. I've tried using the newest Beta build to no avail. Please find my logs attached. mb-check-results.zip
  2. Hi I'm using the premium version and the version is 3.3.1.2183 Real-time protection turned off by itself and won't turn on. It shows "starting" but can't finish the process. I have scanned my computer for rootkits with Malwarebytes Anti-rootkit and it didn't find anything I have also uninstalled Malwarebytes and reinstalled it (used MBAM Clean Removal Process 2x as well) How can we fix this issue?
  3. I and at least 6 of my clients, all of whom are using Malwarebytes Premium 3.0 version 3.0.6.1469 are experiencing repeated instances of the Exploit Protection not turning on, no matter how many reboots I / we / they do. This coming on the heels of the recent glitch that caused Word 2016 to lock-up and crash is really testing their (and my) patience. I personally made sure that they were all updated to the latest version, since this is usually the cause of such problems but that has not helped. The fact that all of us are experiencing this phenomena at the exact same time tells me it's not
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.