Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'windows XP SP3'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Privacy
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 3 results

  1. PC HELP FORUM I have a Dell Inspiron 6000 laptop running Windows XP SP3 and encountered the above problem after a previous system restore. Windows initiates fine, the Welcome screen displays and, instead of going to my desktop, the user logon screen comes up. When I select the user name to logon, I get the Windows logon, logoff 'music', the system indicates 'saving my personal settings', and the only option I have is to shut down. CTL-ALT-DEL displays a logon screen, but when I logon from here I return to the user screen, and the loop continues. I'm not certain if this is a virus or a system problem with my user profiles.. **** GENERAL MALWAREBYTES ANTIVIRUS FORUM I was directed here from the PC HELP Forum. Since I am unable to logon to my computer, I can't follow the general directions under Option 1. Thank you. **** Hi, invected2010: I think you're still not quite in the right place for your problem. It looks as if AdvancedSetup suggested having a malware expert check your system. That's done over >>HERE<< in the Malware Removal Section. Before you post there, please try to follow as many of the steps as you can in this sticky topic >>HERE<<. If the system is too crippled, just do the best you can and start a post in the malware removal section anyway. It might be helpful if you reference your original topic when you start your new post. The link for your original topic is here: http://forums.malwar...howtopic=118580 Thanks, daledoc1 *** Thank you, daledoc1, for your fast response! I am unable to access Windows with this logon issue. Therefore, I cannot follow the initial instructions for malware issues. I suppose my system is "too crippled' at this point. Further, I am posting my problem to the Malware Removal Section as suggested and moving forward ... *** MALWARE REMOVAL - HIJACKTHIS LOGS FORUM Can you help? Thank you.
  2. I have a Dell Inspiron 6000 laptop running Windows XP SP3 and encountered the above problem after a previous system restore. Windows initiates fine, the Welcome screen displays and, instead of going to my desktop, the user logon screen comes up. When I select the user name to logon, I get the Windows logon, logoff 'music', the system indicates 'saving my personal settings', and the only option I have is to shut down. CTL-ALT-DEL displays a logon screen, but when I logon from here I return to the user screen, and the lopp continues. I'm not certain if this is a virus or a system problem with my user profiles. Thank you for any suggestions!
  3. I have a Dell Inspiron 6000 laptop running Windows XP SP3 and encountered the above problem after a previous system restore. Windows initiates fine, the Welcome screen displays and, instead of going to my desktop, the user logon screen comes up. When I select the user name to logon, I get the Windows logon, logoff 'music', the system indicates 'saving my personal settings', and the only option I have is to shut down. CTL-ALT-DEL displays a logon screen, but when I logon from here I return to the user screen, and the loop continues. I'm not certain if this is a virus or a system problem with my user profiles.. ---- I was directed here from the PC HELP Forum. Since I am unable to logon to my computer, I can't follow the general directions under Option 1. Thank you.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.