Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'wi-fi'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hey all, I have a Arris TG3482G Router from Comcast (I know, awful) connected to an gigabit ethernet port (TP Link TL-SG105) that connects to my PC and various gaming devices (PS4, Raspberry Pi, XBOX360). I recently went into my router's settings, and noticed a completely different SSID/Password than the one I setup as well as a ton of unauthorized devices. I went onto a separate computer (NOT on my network, that has never touched my network) and changed all my passwords on my ISP's site just to be sure. Then, I was able to get in there, change the WiFi name/password through there, and indefinitely paused the unauthorized devices connected to my Wi-Fi, via the ISP's gateway, as well as blocking the MAC addresses I found via the WiFiWatcher application I have on my PC. I still can see the Wi-Fi name and password I setup on Comcast's page and connect; but in the router's Wi-Fi settings page, there is still the completely different SSID. Additionally, I factory reset my router (password for the router and ANOTHER new SSID I setup) and within minutes, it goes back to the completely different SSID and the same password on the routers' "Private Wi-Fi Setup" page. I was thankfully able to disable that name/login and I don't see it or the devices (they share a name) on my network running. I also disabled WPS and set the Firewall Security Level to High. I ran a full malware scan and was unable to find anything malicious; additionally, I have multi-factor authentication on all of my important sites I use, and have not ran across anyone trying to get into any of my important accounts (i.e. I still have my BTC haha). But obviously someone did something to either the router or did something on a program which Malware Bytes/other software can't find. Can anyone help? FRST attached. FRST Router SSID.txt
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.