Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ugent shutdown message'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Privacy
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. My computer was running fine, then I ran Malwarebytes quick scan. It said I had 40 PUPS, I was shocked. I tried to delete them, but Malwarebytes was not responding, so I closed it, and reran it. It only had about 16 PUPS left, It wouldn't respond again at the attempt to remove the malware. After reading info online, I deleted ilivid movie program - in reading some of the PUPS, it indicated movietoolkit, and I had recently download the ilivid program and I also disabled the add on Datamngr as was suggested online. I closed it and reran Malwarebytes quick scan again. At first it seemed to not be responding, but it didn't say so. I had someplace to go, so I left it on, and thought I would check when I got back. When I got back the computer was shut down - I'm thinking maybe it got hot and it shut down to save the CPU, but not sure. I restarted the computer, it appeared that the Malwarebytes had completed, and a box was open that said something like "Urgent - immediate shut down required to insure virus removal." So I shut down the computer, then tried to restart it. IT WON'T START!!!! Please help!
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.