Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'traffic'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Privacy
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi; I'm using malwarebytes 3.1.2.1733. Today i trying to connect to the VPN server under L2TP/IPSEC Connection(With presharedkey), everything is ok for about 1 hours, but then suddenly i got 'DNS Problem', it's mean i can't resolve any domain. i'm using L2TP VPN Protocol provided by windows10. In PPTP Connection it's ok, but when i using L2TP, i must disable 'web protection' to permit to the DNS traffic. so, its seems that problem caused by 'web protection' module.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.