Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'starting'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Privacy
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 11 results

  1. I'll try to keep this to the point as there is a lot to tell you, let me preface that I have read many forum posts about this issue and the solutions that worked for them did not work for me. And I have done this with a second account between 2 other pc's and have exactly the same problem ___________________________________________________________________________________________________ I migrated my licence from 1 installation to another on a different machine, I logged into my mbam site account and deactivated the seat that was used before activating my licence on the new in
  2. Hello, As many others on this forum, my web protection is not starting. I attempt to turn it on and it goes back to off. Please note - I have downloaded your mb-clean and removed all components from previous install and rebooted. I have reinstalled it more than once afterward and has not solved the problem. I have no other anti-virus programs running. Please advise. Log is as follows: Malwarebytes www.malwarebytes.com -Log Details- Scan Date: 11/25/17 Scan Time: 5:59 PM Log File: 63c087fa-d24d-11e7-a59c-c45444909e91.json Administrator: Yes -Softwa
  3. unable to switch on real time protection. keep showing ''starting'' but does not switch on malware.docx
  4. I just got the same. Ransomware protection stuck on starting. I solved it for now by restarting the Malwarebytes Service and restarting the MB application.
  5. For reasons I won't go into, primarily that sometimes I am an idiot, I had to restore my desktop to factory settings last night. This morning, I reinstalled Malwarebytes Premium v 3.0.5. I got a message that some real time protection features were turned off. I was able to turn on everything but Ransomware Protection. When I tried to turn that on, it says Starting... by the button and just hangs. It's been like that for a good 15 minutes now. Help? My computer is a Dell XPS 8910 and I'm running Windows 10 Home. Thanks in advance for any help.
  6. Web protection will not turn on in MBAM3 on multiple machines. Is there a way to troubleshoot or manually correct this?
  7. After upgrade of MB from 2.2 to 3.0.5 the Realtime Protection Service will not start. It remains at "Starting" until the application is closed down. When re-opened, the service no longer says "Starting" but is now just off. All other services appear to be functioning. Also, scans take only a fraction of a second before they complete, reporting 0 items scanned. I have uninstalled both the old and new versions, rebooted several times, removed by hand any old Malwarebytes program folders and registry entries. Re-installed MB 3 and still have same issue. I am running Windows 7
  8. Premium 3.0 Real Time Protection Stuck at Starting I have read other posts and I'm still not able to fix my problem. In previous post a new version 3.0.6 is referenced as a download and fix but when I go to find it it says that it is no longer available. screenshots attached... -Have wasted too much time trying to fix this with no resolve. Please help!
  9. My MB 3.05 on 64-bit W8.1 had the same issue after couple of days of installing MB. The web protection would not start, no matter what I've done. As a last result prior to removing MB, I've logged in as local admin and tried starting the web protection. Low and behold, the web protection activated just fine. I am not certain why the web protection stopped and why the standard (non-admin level) user account wasn't able to start it.
  10. For me, malware realtime protection was off on a perfectly clean windows 10 installation. I enabled it and it was also stuck at starting. I waited a few minutes and restarted my PC. Every since then, it is set as "on" and everything seems to be working fine. Looks more like a visual glitch where the button does not move from "starting" to "on"
  11. Hello, I have Anti-Exploit Premium installed on Windows 7 Professional 64-bit SP-1 Up-to-date. mbae.exe is in the Startup and appears in Task Manager as mbae.exe*32, but there is no icon in the system tray (hidden or unhidden). To get the reassurance that it's running, I have to stop mbae.exe*32 in Task Manager and start mbae.exe from my file manager, after which it runs for the duration in the system tray. Is there a workaround for this ? It's a 64-bit machine but this programme appears to be running a 32-bit version despite there being a 64-bit execut
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.