Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'softonic'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Privacy
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 4 results

  1. For about a month, I have been getting messages that Malwarebytes web protection is turned off. When I try to turn it on, it will not turn on. The computer has to be restarted. I have also been getting Blue Screens of Death. I have scanned the computer with Malwarebytes, AdwCleaner, Kaspersky, Windows Defender, and Sophos. Of these, only Sophos detected anything at all; a PUP called Softonic. First, Malwarebytes is, according to Malwarebytes, supposed to detect Softonic. So it's really disturbing to find that it isn't. Second, any suggestions as to what to do?
  2. Any tips for these? Key Found: HKCU\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\AppContainer\Storage\microsoft.microsoftedge_8wekyb3d8bbwe\Children\001\Internet Explorer\EdpDomStorage\softonic.com Key Found: HKCU\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\AppContainer\Storage\microsoft.microsoftedge_8wekyb3d8bbwe\Children\001\Internet Explorer\EdpDomStorage\thinix-wifi-hotsp Key Found: HKCU\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\AppContainer\Storage\microsoft.microsoftedge_
  3. Hi there last night I went to download Hamachi to play n a sever with some trusted friends of mine and I think I went to a dodgy site I downloaded the hamchi installer from a website called softonic and go a different installer the what I was expecting , I did not complete the install as a single softonic pop up came up and alarm bells staring ringing in my head. I deleted the softonic installer from my computer and ran several malware bytes scans and they returned a back door program which I then quarantined and deleted, at time of posting I an running a another scan of malware bytes. I do
  4. So, late one night setting up a new computer I stupidly downloaded mozilla firefox off of "firefox-todownload.com" or some similar site that was top of the google list. Without paying attention I skip through the install and realize what's happening as it begins; I cancel about 10% of the way through but it's too late. I am now infected with "better browse" "search protect (conduit)" and something like "sblite". I decide to not take any risks so I reformat my ssd and reinstall windows 7. After manually installing every driver, updating windows, downloading all fresh common software, and in
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.