Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'scanurl'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. I was using AVG anti virus and mb3-setup-consumer-3.1.2.1733.exe Mouse behaviour If left untouched for a period, my mouse needed a button click in order to function. It seemed to be moving slowly, and would drift upwards, when hovering over a link. Modded the setup to max speed, but it still wasn't right. (In all my decades of computing, I've never experienced this mouse behaviour) I had watched F1 via a stream - many such streams launch an advert new window if the stream page is clicked. This would be a good way of forcing the user to click the page. Opening a new firefox tab : unknown software exception (0xc0000409) occurred in the application at location 0x00406b64 Malwarebytes scan Tried to run a Malwarebytes scan, but it wouldn't run. Spybot found nothing threatening. Installed super antispyware - it found no threats. Chameleon Ran chameleon - option 2 worked - it suggested that I upgrade, which I did to 3.5.1 However, 3.5 wouldn't launch. Uninstalled it and reinstalled 3.1 Option 2 no longer worked ... I think it was option 8 that worked ... I ran a scan ... zero threats. Note: each time an option wouldn't work, it would stop at 'enabling driver' requiring a reboot every time. Testing the 13 options took a long time. 3.5.1 Reinstalled 3.5.1 - it wouldn't launch, but it did launch the following day (maybe it needed a reboot). Ran a scan - zero threats. ------------------------ I finally finished a big report last night. Today, booted the PC ... Malwarebytes blocked 198.134.112.243 (outbound) - I hadn't launched a connection to that site. I am alerted at regular intervals of this site being blocked. -Blocked Website Details- Malicious Website: 1 , , Blocked, [-1], [-1],0.0.0 -Website Data- Category: Unspecified Domain: IP Address: 198.134.112.243 Port: [0] Type: Outbound File: Loaded scanurl.net in Firefox - https crossed out, and the url input box did not display. Loaded scanurl.net in Chrome - https displayed - the url input boxes appeared momentarily, then disappeared, and were inaccessible. Checked the site in google transparency and phishtank - result : clean I noticed that the mouse was now functioning correctly!!! ------------ What to do? Is it possible that malware can be switched on and off? Does anybody recognise this strange mouse behaviour? Might the mouse be working correctly because 198.134.112.243 is now being blocked? Could this be simple suppression - general time-wasting aspect of a varied package of measures?
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.