Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'running'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Privacy
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 10 results

  1. Hello, everyone! I'm having a problem with my company's computer, Amtex Enterprises. I'm hoping you can give me some advice. I've been using an Dell AIO Desktop for about a year for everyday tasks (Internet, word processing, etc.). Recently, I've noticed that my PC is running slower than usual. I had downloaded a file around that time. Do you believe this could be a problem? I'm looking for good advice on how to get my PC to work like it used to.
  2. I have tried to run rootkit removal tool, but that tells me DDA driver not loaded, then says resource running, I have tried downloading to another PC and putting the removal tool on USB and tried that but still the same
  3. ran malwarebytes and since then i haven't had internet. windows 8.1 64-bit
  4. Hi, My MBAM Premium has been running a scan for over 16 hours and is still running. Solution? Thanks!
  5. Just got Malwarebytes Anti-Malware Premium + Anti-Exploit Premium today. Was able to activate both. Q. Should the Anti-Exploit always display the green 'Running button' in the product window? It is located under both the General as well as the About tabs. Thx in advance.
  6. Hello, I know that many people are having problems after downloading Malwarebytes Anti-Exploit on Windows 10 computers. You will try to run the program and it will give you an error message. If you're savvy enough to go into task manager, the process will be there but nothing will happen. This error could be due to a corrupt file when downloading the program, it could be due to an antivirus conflict, or it may have been due to encrypting the hard drive with bitlocker or truecrypt. Here is how to fix this: Go to your command prompt. (windows key, type 'cmd' , ctrl +shift +enter) - or Right click on 'command prompt' and select 'run as administrator' Type in 'cd' and then the location of the malware bytes file (it's usually under program files). For example: cd c:\program files (86x)\malwarebytes anti-exploit\ Type 'mbae-svc -install' after the extension. For example: c:\program files (86x)\malwarebytes anti-exploit\mbae-svc -install\ This should start working immediately. I was frustrated that a program I paid for was not working so I took a few minutes to play around with it. You're Welcome. -Lando.
  7. Hello Malwarebytes forum! My computer has been running very slow and the CPU usage is constantly at 90 to 100%. When I try to type something online, I have to type very slowly, otherwise the letters will not show up properly (I have to wait for each letter to show up before typing the next one). I have searched around the web but cannot find a solution. There are 4 processes that take up the most CPU. These are: - dllhost.exe (COM Surrogate 32bit) - TiWorker.exe (Windows Module Installer Worker) - upnpcont.exe (UPNP Device Host Container 32bit) - dvdupgrd.exe (DVDUpgrd 32bit) I ran a Malwarebytes scan but nothing showed up, and no folders or files were quarantined. I'm a novice with computers, so I need some help fixing up my PC. Thank you!
  8. As stated, I need help regarding this. I've tried to clean remove MBAM and re-install it but to no avail. When I run the installer, it states, "CreateFile failed; code 80. The file exists". And when I tried searching it, I can't find the file. I uninstalled my outdated Avast Antivirus and installed the latest one, and the program won't run either. Can anyone kindly assist me with this? ):
  9. I have a DELL INSPIRON running on Windows 7. My problem is this. Lately (meaning the last 7 days) my computer started running slow on internet and offline. After i got rid most of my files (copied them to an external drive) and did a full system scan with NORTON, still is slow. NORTON found 4 viruses (2 heuristics, 1 simple and a yontoo) and succesfully removed them. Is there something else I can do before having to do a FORMAT?
  10. Hi, I have seen this problem all over the internet and was wondering if you could help me.. Internet Explorer is running on my PC when I don't even use the browser, I try to end the process via Task Manager and it almost instantly reappears. I am also hearing random audio clips every 15-30 minutes even when all internet browsers are closed which drives me insane. Any ideas on what could be causing this? Cheers
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.