Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'requested resource is in use'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Privacy
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 2 results

  1. Been dealing with this for a couple days to no avail...I first noticed a problem when I tried to run or install any AV, I got a "requested resource is in use" error across the board. I cannot open ANY version, including beta, of Malwarebytes, it shows that error. I followed this page to get anywhere, helped a little. I've tried every anti-malware and AV that I could open, so I've attached reports from Zemana, GMER, RKill, and aswMBR (tried to just burn the forest down). I cannot get Windows Defender Offline to work, I put in on a flash drive and booted it but it can't update. I DLd their update executable, ran it, still didn't work. I think I've found the main source of all this nastiness, a .sys file in my drivers folder that was created 7 days ago, has no search results on Google, and that I can't even touch. Can't modify it in any way, including permissions or killing it. ataqkjql.sys. The only progress I've made with it was that I "unloaded" it with PC Hunter, not sure what that means though and I still can't touch it after unloading it. I can't do some system things; Can't boot into diagnostic startup (when I select the radio button and hit Apply it selects the normal button), couple other things but I can't remember right now... I would REALLY like to fix it, I can't reinstall the OS because MS killed updates for my processor (bastards), and I refuse to get Win 10, and I never created any restore point unfortunately. Worst case I'll have to go with Linux. So any help at all would be really appreciated, thanks. GMER log.log aswMBR.txt Rkill.txt 2017.08.26-08.31.52-i0-t92-d1.txt 2017.08.25-23.31.11-i0-t92-d6.txt 2017.08.25-23.28.59-i0-t92-d6.txt
  2. Hello everyone, My name is Tim and I have recently been having problems with my computer. Hence this post. I have followed several guides on the removal process of this root kit, however somewhere along those guides I am unable to run any of the programs due to the virus. Such attempts have involved me downloading malware anti root kit software, running rkill to be bale to download Anti-Malware, and trying to initiate a system restore. All of these have failed. Please let me know if I need to provide any further information to get on the road of getting this problem resolved. Thanks for all the help!
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.