Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'reactivate'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. So I had to reformat my laptop (again) due to the MBR being corrupted and Windows 10 not launching. After reinstalling Windows and MBAM, I went to find my license (which was newly repurchased just last month for the new year) in my email and attempt to reactivate. I was notified of the following: Selecting the only useful option takes me to the webpage where I can view all my previous licenses on the account. I see my current active one, currently using it's one and only seat and I select the [Deactivate All] key to deactivate the instance of MBAM that was assigned to my computer as it used to be. I see a momentary green pop-up indicating the action was complete which quickly disappears plus some spam about MBAM being available for Mac, but the license area seems to still indicate my license is seated. And when I attempt to activate the license again on the application, there is no change. I've tried a few different basic browser troubleshooting steps to no avail. I'm just trying to secure my laptop the way I always have, but the website doesn't seem to want to cooperate with me. Is it the website itself that is being the issue, or something I'm doing wrong? Help would be appreciated. Please and thanks.
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.